Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј.

28. 09. 2023. 18:11 >> 18:11

NAJAVILI RADIKALNIJE POTEZE

Sindikat izabranih doktora pozvao članove na bojkot sajma medicine

Sindikat izabranih doktora Crne Gore (SIDCG) je pozvao sve svoje članove na bojkot predstojećeg devetog sajma medicine.

Iz Sindikata izabranih doktora medicine si kazali da sajam neće podržati 90% izabranih ljekara za odrasle iz cijele Crne Gore. Smatraju da će se sajam iskoristiti, kako su naveli, za "samopromociju i dnevnice čelnih ljudi u Ministarstvu zdravlja".

"Umjesto da ministar Šćekić sa saradnicima Ćorić i Nikolić podnese ostavke za loše stanje u javnom zdravstvu kao i trend satanizacije bijelih mantila oni su se ipak odlučili da još jednom pokažu svoju stručnost i održe predavanje", navodi se u saopštenju.

Poručili su i da će razmatranje uvođenja obaveznih radnih subota za izabrane ljekare sa kojima je, kako su kazali, upoznat GO SIDCG dobiti adekvatan odgovor.

"Naše strpljenje i razumijevanje je izigrano, došao je trenutak za radikalnije poteze sa kojima će javnost u narednom periodu bit blagovremeno obaviještena", zaključuje se u saopštenju GO SIDCG.

Sajam će biti održan u hotelu Cue u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније