Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј.

19. 04. 2023. 07:00 >> 07:00
1

EPCG-ŽELjEZARA NIKŠIĆ

Uskoro nabavka proizvodnih linija i proizvodnja čeličnih nosača

U kompaniji EPCG-Željezara Nikšić uskoro će biti pokrenuta Konstruktivna radionica gdje će se raditi čelični nosači, najavio je član odbora direktora kompanije Marko Perunović. Očekuje i da narednih dana bude usvojen Plan javnih nabavki, koji će omogućiti nabavku proizvodnih linija.

Perunović je u emisiji "Mreža" na TVCG najavio da će u kompaniji EPCG-Željezara Nikšić uskoro biti pokrenuta i Konstruktivna radionica gdje će se raditi čelični nosači za elektranu na zemlji koje su planirane u okvuru kompleksa Željezare.

"Usvojićemo, nadam se, narednuh dana, i Plan javnih nabavki, tako da ćemo moći da idemo u procese nabavke proizvodnih linija", najavio je Perunović.

On je kazao i da radovi na montaži prve solarne elektrane na krovu hale Vučionice idu dobrom dinamikom. Napominje da će ta elektrana biti ukupne snage 1,66 megavata i ističe da će to biti i največa solarna elektrana na krovu u Crnoj Gori.

"Radovi idu jako dobrom dinamikom. Pohvalio bih zaposlene Elektroprivrede-Solar gradnje koji izuzetno dobro izvode svoj dio posla", kazao je Perunović.

Napominje i da su od EPCG dobili i odobrenje za instalisanje još 10 megavata u krugu Željezare.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније