Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.M.Lj. ]

02. 02. 2023. 07:16 >> 07:15
1

ABAZOVIĆ

"Možemo da se radujemo budućim zaradama"

Premijer Dritan Abazović kazao je da su prosvjetni radnici i službenici Ministarstva unutrašnjih poslova već primili uvećane zarade, a da se ostali zaposleni u javnom sektoru tome mogu nadati čim bude potpisan Granski kolektivni ugovor.

Abazović je u video poruci sinoć saopštio da su13.893 prosvjetna radnika i 4.397 službenika MUP-a već primili ili će tokom naredna dva dana primiti uvećane zarade.

“To je samo početak, jer i za ostatak državne uprave slijedi znatno uvećanje zarada čim Sindikati potpišu Granski kolektivni ugovor”, kazao je premijer.

On je najavio uvećanje penzija od 20 februara i kazao da penzioneri mogu da računju i na dodatke tokom proljeća.

“Mislimo na vas, trudimo se da svima koji rade u korist države Crne Gore pomognemo na sve moguće načine. Vlada će to raditi u kontinuitetu i svi možemo da se radujemo budućim zaradama”, rekao je Abazović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније