Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј.

16. 11. 2022. 14:19   >>  14:21

MINISTARSTVO RADA I SOCIJALNOG STARANjA

Sjutra počinje isplata dječjeg dodatka

Isplata materijalnih davanja iz oblasti socijalne i dječje zaštite i materijalnih davanja iz oblasti boračke i invalidske zaštite za oktobar 2022. godine počeće sjutra 17. novembra, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Ukupna vrijednost sredstava, kako su kazali, iznosi 14.810.325,30 eura.

"Ukupan broj korisnika dodatka za djecu je 122.220, od čega je broj djece koja koriste pravo iz prethodnog perioda 12.411, a 109.809 je broj novih korisnika, koji to pravo ostvaruju od 1. oktobra 2022. godine", navodi se u saopštenju.

Ukupni iznos sredstava namijenjenih korisnicima dječijeg dodatka iznosi 3.958.872,31 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније