Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

05. 10. 2022. 19:05   >>  19:05

ABAZOVIĆ I LjESAR

Razvijati kompaniju da CG bude povezana i izvan sezone

Kompaniju To Montenegro bi trebalo razvijati kako da bi Crna Gora bila povezana sa svijetom i izvan turističke sezone, ocijenjeno je tokom sastanka premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića sa predsjednikom odbora kompanije Pavlom Ljesarom.

Abazović je, kako je saopšteno, čestitao novom Odboru direktora stupanje na dužnost i iskazao zadovoljstvo zbog njegovog konstituisanja.

Razgovarajući o stanju u kompaniji, problemima i njenom značaju, premijer Abazović je naveo da država želi razvijati svoju avio-kompaniju kako bi Crna Gora preko nje bila povezana sa svijetom i izvan ljetnje turističke sezone.

On je ukazao potrebu kadrovskog poboljšanja avio-kompanije u vidu profesionalaca i eksperata koji bi na najbolji mogući način odgovorili izazovima. 

Govoreći o globalnoj krizi koja je pogodila sve sfere društva i privrede, pa i avio-saobraćaj, predsjednik Vlade je naglasio da poteškoće na međunarodnom tržištu neće obeshrabriti u radu, ukazujući da je globalna situacija uslovila povećanje ukupnih cijena, naročito naftnih derivata, zbog čega je potrebno pronaći model za prevazilaženje problema koji iz toga proističu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније