Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

19. 08. 2022. 09:56 >> 09:53
1

OD POČETKA NAPLATE

Auto-putem do sada prošlo više od 320 hiljada vozila

Novom dionicom auto-puta, za prvih 18 dana avgusta, prošlo je 209.415 vozila, dok ukupan promet vozila od početka naplate putarine (21.07.-18.08. do ponoći) iznosi 323.411 vozila, izjavio je za Ljeto uz Radio rukovodilac službe za naplatu putarine Bojan Rondović.

"Zadržavanja na naplatnim mjestima su minimalna i ne prelaze sedam, osam minuta. Dešava se da se u određenim djelovima dana napravi kolona, ali kao što znate, a i da podsjetimo, na dva najfrekventnija naplatna mjesta, a to su Smokovac i Mateševo imamo pet – odnosno četiri izlaza, tako da se čekanje svelo na minimum 7-8 min", kazao je Rondović.

Vozačima je savjetovao da voze oprezno i da se pridržavaju saobraćajnih propisa.

"A ja još jednom ispred Službe za naplatu putarine napominjem da vozači dok čekaju red pripreme novac za plaćanje putarine i tako nam pomognu da obezbjedimo minimalna zaržavanja na naplatnim mjestima", kaže Rondović.

Gorica Vukićević, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније