Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

21. 04. 2022. 10:15   >>  10:30 1

AIR MONTENEGRO

Do Pariza, Nanta i Liona po specijalnim cijenama

Povodom uskršnjih praznika i širenja mreže letova, crnogorska nacionalna avio-kompanija je pripremila promotivne cijene avio-karata za više različitih gradova ka kojima leti.

"Predstojeći period praznika idealno je vrijeme za planiranje putovanja, a specijalne cijene razlog više da odaberete Nant, Pariz ili Lion i uživate u ljepotama i čarima Francuske", kazali su iz kompanije Air Montenegro.

Ističu da je sa Nantom Crna Gora po prvi put povezana direktnim letovima.

"Zbog toga će tokom promotivnog perioda, od 22. aprila do 02. maja, povratna karta iz Podgorice do Nanta biti dostupna po cijeni od 79 eura", navodi se u saopštenju.

Oni koji su već bili u Parizu, gradu svjetlosti i ljubavi i žele da dožive posebno gastronomsko iskustvo, Iz Air Montenegra preporučuju da ovoga puta odaberu Lion, grad na ušću rijeka Saone i Rone, koji se zbog svoje bogate istorije i kulture nalazi na Listi svjetske baštine UNESCO-a.

"Tokom istog promotivnog perioda prodaje, cijena povratne karte iz Podgorice za Pariz i Lion inosiće po 159 eura. Sve navedene cijene su sa svim taksama i uključenim prtljagom do 23kg, biće u prodaji od sjutra i mogu se iskoristiti za putovanja od 01. maja do kraja juna mjeseca", navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, Air Montenegro saobraća i ka: Beogradu, Istanbulu, Ljubljani, Cirihu, Pragu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Banjoj Luci, a putem sajta airmontenegro.com i ostalih kanala prodaje od 22. aprila do 02. maja će i za neke od navedenih gradova biti dostupne promotivne cijene.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније