Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

28. 02. 2022. 10:15 >> 13:41

PEJOVIĆ

Hilton grupacija zainteresovana za Hotel As

Hilton grupacija zainteresovana je za Hotel As u Perazića dolu, kazao je predsjednik odbora direktora HG Budvanska rivijera Mijomir Pejović u emisiji Link Radija Crne Gore.

"Sredinom ovog mjeseca smo ja i izvršni direktor Hotelske grupe “Budvanska rivijera” Jovica Gregović boravili u Londonu, i imali smo sastanak sa predsjednikom Hilton grupe za Evropu, Bliski Istok i Afriku Sajmonom Vinsentom, i mogu reći da je Hilton grupacija zainteresovana za Hotel As u Perazića dolu", poručio je Pejović.

Istakao je da je Hilton grupacija to prepoznala kao ogroman potencijal.

"A mi smo to prepoznali kao ogroman potencijal ne samo za Budvansku rivijeru, nego i za Opštinu Budva i za cijelu Crnu Goru", kazao je Pejović.

Naglasio je da ukoliko naše pravosuđe bude malo bržim koracima išlo u pravcu rješavanja tog problema, tim prije ćemo imati Hilton grupu u Crnoj Gori.

"Nažalost taj problem traje 20 godina, toliko je prošlo od privatizacije hotela As, a već 6 godina naše pravosuđe ne postiže rezutate koje bi trebalo, tj. ne postiže proces raskida kupoprodajnog ugovora koji je zaključen 2002. godine. Trenutno je ta jedna prepreka koja nas sprečava da konkretnije uđemo u sve to. Nadam se da ćemo ovih mjeseci korak po korak ići, te da ćemo uspjeti tu investiciju zaokružimo za dobrobit i Budve i Crne Gore", kazao je Pejović.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније