Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

A.M.

14. 10. 2024. 17:52 >> 22:51
2
Čitaj mi:

DEMOKRATE NIKŠIĆ

"Snimci dokazuju da DPS instruiše aktiviste da smeće odlažu pored kontejnera"

U svrhu razbijanja laži i podmetačina, kojima DPS pokušava prevariti građane Nikšića, dostavljamo snimke koji dokazuju da strukture instruisane od strane DPS-a, pored polupraznih kontejnera, otpad odlažu oko njih, kako bi DPS sjutradan pisao saopštenja i širio laži o “prepunim kontejnerima” i navodnim zarazama. Međutim već sinoć su od strane nadležnih podnijetie prijave Komunalnoj policiji, a sjutra ćemo podnijeti krivične prijave za izazivanje panike i ugrožavanje zdravlja građana, saopštile su Demokrate.

“U potpunosti nam je jasno da rezultati sekretara Krtolice, koji je najzaslužniji za zatvaranje deponije Mislov do, ekološke crne tačke na kojoj je DPS deponovao životinjski, medicinski i komunalni otpad, i zahvaljujući čijoj posvećenosti će uskoro biti riješen problem pasa lutalica, izuzetno bole DPS, jer je Krtolica za 3 godina uradio više nego oni za 30”, kazali su oni.

Prema njihovom mišljenju, s obzirom na to da su spremni da zarad političkih poena potencijalno ugroze zdravlje građana, kao što su, “kroz kriminalne i koruptivne dilove uništavali Nikšić 30 godina, ne bi nas začudilo da, političko krilo mafije, posegne za još opasnijim stvarima”.

“Ipak, spremni da svaku njihovu laž i podmetačinu razbijemo u paramparčad, ali smo sigurni da je nakon ovoga svima jasno da DPS nije opozicija vlasti, već opozicija gradu i da, nažalost, i dalje čine sve na njegovu štetu”, zaključuju iz OO Demokrate Nikšić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније