Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

24. 10. 2024. 15:52 >> 15:52

U ULCINJU Potpisan sporazum

Firma iz Rijeke radi studiju izvodljivosti za luku Liman

Predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu i predstavnik firme "Marecon" sa sjedištem u Rijeci Ivan Žigo, zvanično su potpisali ugovor o izradi Studije izvodljivosti za izgradnju luke u Limanu.

Predsjednik Nimanbegu je istakao da je danas istorijski dan za građane i grad, jer je potpisan početak aspiracija lokalne uprave da Ulcinj obnovi vjekovnu tradiciju pomorstva.

"Ovo je san koji su generacije čekale, i od danas ćemo početi da ga ostvarujemo, vraćajući Ulcinju vjekovnu tradiciju pomorstva. Studija izvodljivosti je prvi korak koji radi Opština Ulcinj za izgradnju luke na svojoj teritoriji. Imali smo uspješan tenderski postupak j nadamo se dobroj i upotrebljivoj studiji izvodljivosti. Znamo kako, šta treba raditi da bi Ulcinj imao pomorsku luku i u budućnosti razvijenu djelatnost na moru“, poručio je Nimanbegu.

Žigo je rekao da firma koju predstavlja ima 30 godina iskustva u pripremi studija izvodljivosti i da će dati sve od sebe za realizaciju studije koja se odnosi na luku u Limanu.

Ugovorom je predviđeno da studija bude gotova u roku od 90 dana, a vrijednost projekta iznosi 82.280 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније