Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

22. 10. 2024. 12:55 >> 12:56
Čitaj mi:

NAJAVA RADOVA

Cetinje: Rekonstruiše se Vučedolska ulica nakon decenija čekanja

Vučedolska ulica na Cetinju rekonstruisaće se nakon decenija čekanja, saopštila je Prijestonica.

Rekonstrukcija obuhvata i prvu fazu sanacije glavnog ponora, odnosno izgradnju tretmana otpadnih voda kao višedecenijskog problema Cetinja.

Kako je saopšteno iz Prijestonice, projekat obuhvata kanalisanje i odvođenje poplavnih, atmosferskih i fekalnih voda od glavnog ponora do istražne štolne, sanaciju glavnog ponora, izgradnju saobraćajnice od Štamparije do Belvederske ulice sa kompletnom nedostajućom infrastrukturom.

"Svi ovi radovi su neophodni kako bi se stvorili uslovi za trajno riješenje plavljenje Donjeg polja i izmiještanje svih otpadnih voda iz grada. Ovaj višegodišnji projekat je jedan od najvažnijih za grad, čija realizacija je jako kompleksna i zahtijeva dugogodišnje aktivnosti i fazno izvođenje radova. Njegovom konačnom realizacijom riješiće se dugogodišnji problem odvođenja i regulisanja otpadnih voda", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније