Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

17. 10. 2024. 13:10 >> 13:10
Čitaj mi:

Ćulafić sa eko inspektorima

Podrška Ministarstva u efikasnijem sprovođenju zakona

Ministar ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Damjan Ćulafić održao je sastanak sa ekološkim inspektorima koji su nedavno prešli pod nadležnost resornog ministarstva. Sastanku je prisustvovalo sedam inspektora i jedan savjetnik, a fokus je bio na boljoj organizaciji, poboljšanju međusobne saradnje i stvaranju optimalnih uslova za rad inspekcija.

Ministar Ćulafić im je kako navode u saopštenju, poželio doibrodošlicu i istakao važnost njihovog angažmana u očuvanju ekoloških standarda i zaštite životne sredine.

Tokom sastanka, ekološki inspektori su iznijeli niz problema sa kojima se suočavaju na terenu, kao i izazove u vezi sa sprovođenjem ekoloških propisa. Oni su izrazili zadovoljstvo što su sada pod okriljem Ministarstva, jer vjeruju da će zajedničkim radom i koordinacijom moći da efikasnije rješavaju nagomilane probleme. Razgovaralo se o tekućim problemima i prioritetima, kao i o unapređenju tehničke opremljenosti inspekcijskih službi kako bi njihov rad bio što djelotvorniji", navode u saopštenju Ministarstva.

Ćulafić je naglasio da je Ministarstvo spremno da pruži svu potrebnu podršku kako bi se unaprijedila zaštita životne sredine i osiguralo efikasnije sprovođenje zakona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније