Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 10. 2024. 16:39 >> 16:40
Čitaj mi:

"NEOTKRIVENE PRIČE CRNE GORE"

U toku konkurs za najbolji turistički članak, prva nagrada 800 eura

Nacionalna turistička organiazcija saopštila je da je u toku nagradni konkurs za najbolji turistički članak na temu “Neotkrivene priče Crne Gore – putovanje kroz autentična iskustva“,

NTO stoga poziva autore (novinare, pisce, blogere, freelencere i druge) da istraže manje poznate destinacije, kulturno-istorijsko nasljeđe, lokalne običaje i druge segmente ponude koji stvaraju nezaboravna iskustva, daleko iznad uobičajenih turističkih očekivanja. 

"Ovim konkursom želimo da inspirišemo autore da otkriju neispričane priče koje će doprinijeti promociji naše zemlje kao destinacije bogate autentičnošću", poručuju iz NTO. 

Pravo učešća imaju svi autori koji imaju prebivalište u Crnoj Gori i koji su do sada minimum dva objavljena članka u nekim od crnogorskih medija.

Prijava je anonimna, a informacije o načinima i uslovima prijave možete naći na linku.

Najbolji autori biće nagrađeni i to: prva nagrada je 800 eura, druga 500 eura, a treća 300 eura.

Rok za podnošenje prijava je 18. oktobar do 8 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније