Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

S.T.

29. 09. 2024. 10:23 >> 10:24

UČESNICI I ORGANIZATORI ZADOVOLJNI

Biciklima 54 kilometra preko Sinjajevine, zahtjevno, ali i očaravajuće

Održan je peti po redu Sinjajevinski biciklistički maraton. Staza duga 54 kilometra počela je na Vrtoč polju na Žabljaku, a završila se u Kolašinu.

Direktorica Turističke organizacije Kolašin Zorica Milašinović kazale je da je ruta preko Sinjajevine bila zahtjevna, ali i da su učesnici mogli da uživaju u ljepotama ove planine.

"Putanja je zahtjevna, ali kada se čovjek susretne sa ovom divnom ljepotom to ne osjeti. Ovom stazom smo obišli katune: mali i veliki Starac, Vratlo, Ječmen do, katun Kuline, gdje nam je bila okrijepna stanica. Silazi se niz selo Lipovo i u Kolašinu smo završili našu današnje putovanje", kazala je Milašinović.

Jedan od učesnika iz Srbije Zoran Duković ističe da mu ovo nije prvi put da boravi na Sinjajevini, ali jeste prvi put kao biciklista.

"Priroda je fascinantna, domaćini na visini zadatka. Staza predivna, predjeli su prelijepi", naveo je Dukić.

Dodao je da sa Sinjajevine odlazi oduševljen prirodom, ljudima i gostoljubljem i napominje da će doći i sljedeće godine.

Ovogodišnji Sinjajevinski maraton su organizovali NVO Sinjajevinski maraton uz pomoć Turističke organizacije Kolašin, Opštine Kolašin i volontera Crvenog krsta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније