Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

25. 09. 2024. 14:18 >> 14:18
Čitaj mi:

POTPISAN Memorandum

Saradnja između Vrhovnog državnog tužilaštva i Univerziteta Crne Gore 

Vrhovni državni tužilac Milorad Marković i rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović potpisali su Memorandum o saradnji kojim se definiše strateško partnerstvo Vrhovnog državnog tužilaštva i Univerziteta Crne Gore.

Memorandumom je predviđena realizacija konkretnih aktivnosti koje će doprinijeti jačanju kapaciteta i sticanju praktičnih znanja studenata Univerziteta Crne Gore. 

Kako navode u saopštenju, zaključenim sporazumom definisano je i pružanje stručne pomoći i podrške Univerziteta Crne Gore Vrhovnom državnom tužilaštvu u oblasti sajber bezbjednosti, visoko-tehnološkog kriminala i drugim oblastima, kao i mogućnost organizovanja obuka za državne tužioce u ovim segmentima.

Memorandumom je, u cilju specijalizacije, predviđena i mogućnost stipendiranja zaposlenih u Državnom tužilaštvu od strane Univerziteta Crne Gore, za jedan od studijskih master programa. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније