Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

18. 09. 2024. 12:26 >> 12:30
Čitaj mi:

OPŠTINA DANILOVGRAD

Postignut kompromis oko ukopa grla, lokacija van naseljenih mjesta

Predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurević obavijestio je javnost da je postignut dogovor po pitanju lokacije ukopa eutanaziranih grla.

"Mjesto ukopa eutanaziranih krava je duboko, nalazi se van naseljenih mjesta i van zona vodoizvorišta, uz to ukop se izvršio uz upotrebu velikih količina dezinficijensa, ali i pored svega navedenog pristupiće se i dodatnom obezbeđivanju. Nakon razgovora sa mještanima koji su se jutros okupili ispred zgrade Opštine, predsjednik Aleksandar Grgurović obavještava javnost da je postignut dogovor u kom će se ukop eutanaziranih krava dodatno obezbijediti. Nakon razgovora i postignutog dogovora, put ka Studenom je odblokiran i mještani su se razišli", saopštili su iz danilovgradske opštine. 

Grgurović ističe da razumije brigu građana, ali naglašava da se o svakom koraku u ovom procesu i te kako vodilo računa.

"Dodaje da se iskop zakopanih krava neće desiti, jer bi se u tom slučaju ušlo u zonu krivične odgovornosti, a upravo na taj način zaraza bi se mogla proširiti. Kako je već nekoliko puta naglašeno, o tome se izuzetno i odgovorno vodi računa u ovoj situaciji", naveli su u saopštenju. 

Pozivaju javnost da u ovom, kako kažu, vrlo osjetljivom trenutku za sve građane te opštine imaju razumijevanja, s obzirom na to da se "niko u ovom trenutku neće voditi bilo čim što bi moglo na bilo koji način da ugrozi zdravlje građana i životnu sredinu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније