Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

17. 09. 2024. 14:35 >> 14:35
Čitaj mi:

VUKOVIĆ

U miru da gradimo bolji Nikšić i srušimo "lance" neodgovornosti i nerada 

Delegacija Skupštine opštine Nikšić predvođena predsjednikom SO Nemanjom Vukovićem, sa predstavnicima Vojske Crne Gore i SOBNOR-a, u susret Danu oslobođenja Nikšića položila je vijenac na spomen-obilježje strijeljanim rodoljubima na Kapinom Polju.

Vuković je istakao da, njegujući kulturu sjećanja na veliku žrtvu i besmrtne podvige predaka, stvaramo osnovu za sve naše buduće, velike pobjede.

„Brojni primjeri čojstva i junaštva, slavne bitke i megdani, porazi i velike pobjede… 'iskovali' su čelični, nepokorni karakter našeg naroda. Ljubav prema slobodi i rodnoj grudi, požrtvovanost i nesvakidašnja hrabrost, uspijevali su da nadjačaju mnoge zavojevače, uključujući i najveće zlo u istoriji čovječanstva – nacizam.

Iz zahvalnosti prema našim pravednicima i pobjednicima, koji su u ratu rušili 'varvarske lance' i mračne ideologije, mi smo dužni da, u miru, rušimo 'lance' neodgovornosti i nerada, koji su u minulim decenijama usporavali razvoj Nikšića i Crne Gore.“, zaključio je predsjednik SO.

Predsjednik SOBNOR-a Crne Gore Radojica Radojević „slobodarskom Nikšiću“ čestitao je Dan oslobođenja, a rukovodstvu Opštine poželio da nastave da rade za dobro svih građana i dalji napredak grada pod Trebjesom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније