Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Tv Vjesti/M.L.B.

17. 09. 2024. 08:46 >> 08:46

PODACI IJZCG

Prijavljen još jedan slučaj zaraze kju groznicom kod ljudi

Doktorka Sanja Medenica iz Instituta za javno zdravlje rekla je da imaju još jedan prijavljen slučaj zaraze kju groznicom kod stanovništva.

"Riječ je o pacijentu koji je '73. godište, epidemiološko ispitivanje u toku", kazala je ona u Bojama jutra na TV Vijesti.

Dodaje da pacijent nije naveo kontakt sa oboljelim životinjama.

Ranije su prijavljena dva slučaja zaraze u Danilovgradu.

"Možemo očekivati nove slučajeve, naročito kod osoba koje su najrizičnije, odnosno koje su bile u kontaktu sa oboljelim životinjama", rekla je Medenica.

Mještani iz nikšićke i danilovgradske opštine proteklih dana su protestovali zbog lokacija na kojima su eutanazirane životinje zakopavane ili je to bilo predviđeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније