Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

17. 09. 2024. 07:52 >> 07:52

čestitao Dan opštine

Žabljak će nastaviti da bude simbol napretka i sloge

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Žabljak predsjedniku Opštine Radošu Žugiću i predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Popoviću i svim građanima Žabljaka.

„Žabljak, sa svojim veličanstvenim prirodnim ljepotama i bogatom istorijom, zauzima posebno mjesto u našoj državi. Durmitorski kraj nije samo simbol prirodne raskoši, već i ponos svih nas koji poštujemo duh, tradiciju i vrijednosti koje ovaj kraj oličava. Narod Žabljaka, kao i svi oni koji žive i rade na ovim prostorima, odišu snagom, odlučnošću i ponosom prema svojoj istoriji", naveo je u čestitci predsjednik Mandić.

On je dodao da je durmitorski kraj primjer kako se čuvaju tradicija, kulturna baština i jedinstvo, te dodao da njihova predanost zajednici, razvoju i očuvanju prirodnih i istorijskih bogatstava, doprinosi ne samo napretku Žabljaka već i cjelokupnoj Crnoj Gori.

„Uvjeren sam da će i u budućnosti Žabljak nastaviti da bude simbol napretka, sloge i zajedničkih uspjeha. Želim Vam puno sreće u svim projektima koje planirate, na dobrobit svih građana Žabljaka i Crne Gore", zaključio je predsjednik Mandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније