Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

11. 09. 2024. 21:41 >> 21:46
Čitaj mi:

spajić

"Notorna neistina da sam sa Mandićem, Kneževićem i Raonićem pisao set medijskih zakona"

Premijer Milojko Spajić rekao je da je notorna neistina da je sa liderom DNP-a Milanom Kneževićem, predsjednikom Skupštine Andrijom Mandićem i generalnim direktorom RTCG-a Borisom Raonićem korgovao set medijskih zakona kako bi nacrtao to mjesto za Raonića.

Predsjednik Vlade je rekao da je urađeno sve da konkurs za generalnog direktora javnog servisa bude sproveden na najbolji mogući način. Na optužbe da je sa Mandićem, Kneževićem i Raonićem pisao zakon koji ide u korist Raoniću, on kaže da iza svega stoji Evropska komisija.

„Mislim da oni suštinski optužuju EK da stoji iza svega toga jer je Evropska komisija bila ta koja je u mnogome predložila, savjetovala i korigovala naša rješenja“, kazao je Spajić.

„Nikakav uticaj nije postojao, to su apsolutno neistine“, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније