Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

06. 09. 2024. 20:48 >> 20:48
1
Čitaj mi:

Bogdanović

"Ambasadorka jasno demantovala laži opozicije o kupovini brodova"

Predsjednik Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović istakao je da su neosnovani, zlonamjerni i populistički napadi opozicije, zajedno sa lažima o navodnoj korupciji prilikom kupovine vojnih brodova, konačno razbijeni večerašnjim intervjuom ambasadorke Republike Francuske u Crnoj Gori.

"Ambasadorka je na pitanje da li je bilo korupcije jasno odgovorila: “Uz rizik da se ponavljam, u ugovoru kakav mi imamo, nema mjesta za bilo kakvo prisvajanje ili trgovinu uticajem. Finansijska konstrukcija je jasna i svaka njena cigla je opravdana.” Time je Francuska, naša dugogodišnja saveznica i članica Evropske unije sa 65% udjela u firmi koja je isporučila brodove, jasno demantovala sve pokušaje opozicije da širi laži i obmanjuje građane. Kao što svi dobro znamo, za korupciju su potrebne dvije strane, a optužiti Francusku za ovakve radnje je najviši stepen neodgovornosti i manipulacije", navodi Bogdanović u saopštenju.

Kako je dodao, ne očekuju da će se ovakva opozicija izviniti građanima Crne Gore, ali sa sigurnošću očekuju da će ih građani na izborima kazniti za ovakve sramotne pokušaje podmetanja.

"A, o tome da li je neko pokušao da sklapa usmene aražmane, daje obećanja i namješta poslove, možemo na narednoj sjednici Skupštine Crne Gore", poručio je Bogdanović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније