Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mira Rovčanin

06. 09. 2024. 19:52 >> 21:02
Čitaj mi:

MJEŠTANI NE ODUSTAJU

Blokada tunela Budoš večeras bila duža za pola sata

Mještani nikšićkih naselja Kličevo i Straševina ne odustaju od blokade saobraćajnice Nikšić-Podgorica, dok se sporni materijal- grit ne ukloni.

"Odustajanja nema dok se sporni materijal ne ukloni. A ovim putem bih zamolio sve građane za razumijevanje prema nama, jer sve ovo što radimo, radimo za dobrobit čitave države. Ne samo građana Nikšića i mjesne zajednice Kličevo, nego čitave države nizvodno Zetom, Moračom do Skadarskog jezera i na kraju do mora", istakao je mještanin Milan Nikčević.

Kaže da se od nevladinog sektora niko se nije uključivao, iako su sve nevladine organizacije koji se bave ekologijom pozivali.

"Žalosno je da se niko od ovih drugih opština, prvenstveno Danilovgrada i Podgorice, nije uključio u svu ovu priču", istakao je Nikćević.

Najavili su svakodnevne blokade, osim u ponedjeljak kad, kako kažu, igra reprezentacija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније