Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

06. 09. 2024. 12:16 >> 12:16
Čitaj mi:

KAMPANJA

Fondacija "Čini dobro" obezbijedila 9.650 eura za djecu

Nevladina fondacija "Čini dobro" prikupila je 9.650 eura za djecu u sklopu kampanje "Podijelimo, jer zajedno možemo više".

Kako navode, fondacija "Čini dobro" već treću godinu zaredom podržava NVO "Udruženje roditelji" u realizaciji humanitarne aktivnosti "Podijelimo, jer zajedno možemo više".

"Raduje nas što smo ove godine, kao Fondacija, uz podršku prijatelja i platforme za donacije na našem sajtu, uspjeli da prikupimo iznos od 9.650,41 eura, čime smo značajno doprinijeli uspješnoj realizaciji ove aktivnosti", istakli su u saopštenju.

Pored iznosa od pet hiljada eura, koje je izdvojila Fondacija, sredstva su, dalje navode, sakupljena donacijama građana i građanki, te sljedećih kompanija: NLB banke AD Podgorica, Grawe osiguranje a.d. Podgorica, JU OŠ “Mirko Srzentić”, Petrovac i CINDY doo Podgorica.

"Želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji, jer su njihove donacije imale ogroman značaj za djecu i njihove porodice koje su u stanju socijalne potrebe, širom Crne Gore. Zahvaljujući podršci, djeca su dobila priliku da s osmijehom započnu školovanje, opremljena svim potrebnim školskim priborom. Ova podrška nije bila samo materijalna, već i moralna, jer smo pokazali da zajednica brine i da niko nije zaboravljen", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније