Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

05. 09. 2024. 14:27 >> 14:43

za Fondaciju "Budi human"

U kvizu "Vožnja drumom" prikupljeno 14.500 eura

U završnici prve sezone, edukativnog i zabavnog kviza „Vožnja drumom“, prikupljeno je značajnih 14.500 eura.

Ovaj iznos je prikupljen zahvaljujući trudu i znanju 44 takmičara, koji su pokazali svoje vještine i istovremeno se angažovali za plemenit cilj, te članova ekipe kviza, koji su nesebično odvojili dio svojih honorara kako bi dodatno podržali ovu akciju, a sve uz podršku Javnog servisa RTCG-a i brojnih sponzora.

Cjelokupna sredstva upućena su Fondaciji "Budi human", koja se godinama posvećeno bori za bolju budućnost djece, kojima je pomoć najpotrebnija.

"Ova donacija, jedna je od najvećih koja je do sada upućena Fondaciji, i predstavlja izuzetno važan doprinos humanoj misiji koja se nastavlja i dalje razvija kroz pomoć mališanima za njihovo liječenje. Fondacija izražava duboku zahvalnost svim učesnicima kviza, organizatorima kviza i članovima njene ekipe. Ova podrška je još jedan dokaz da kroz solidarnost, možemo ostvariti velike stvari. Zajedno, nastavljamo da vozimo ka boljoj budućnosti za naše najmlađe", navodi se u saopštenju NVO Budi human.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније