Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

04. 09. 2024. 11:15 >> 11:15
Čitaj mi:

JUŠKOVIĆ

"Vrhovni sud potvrdio da se nalazim pod mjerama tajnog nadzora"

U odgovoru Vrhovnog suda jasno se ukazuje da je donešena odluka iz člana 14 Zakona o Agenciji za nacionalnu bezbjednost i da se nalazim na mjerama tajnog nadzora, saopštio je kandidat koalicije “Za budućnost Crne Gore” za člana Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo Nebojša Jušković.

"Pored više obraćanja premijeru Milojku Spajiću i bivšem ministru saobraćaja i pomorstva Filipu Raduloviću da odgovore koji su to bezbjednosni rizici po građane i državu proistekli od moje malenkosti do danas nisam dobio odgovor. Ovakvim ponašanjem izvršne vlasti uskraćena su mi osnovna ljudska prava, kao i pravo na rad“, naveo je Jušković.

Njegovi politički stavovi su, ističe, dijametralno suprotni od stavova PES-a.

"Ja ih javno iznosim i dok god budem u prilici afirmisaću ih. Paradoksalno je da Spajić i ostali bivši simpatizeri i članovi DPS/PES sa pozicija na kojima se nalaze, vrše pritisak na pojedince koji su se od 1997. godine otvoreno suprotstavljali politici režima koji je smijenjen 30.08.2020. godine. Na moju veliku žalost i žalost ogromnog broja ljudi koji su očekivali napredak i promjene, dobili smo nastavak politike DPS-a oličene u političkoj grupaciji PES“, ocijenio je Jušković.

Kako je naglasio, povodom ovog pitanja ubuduće se neće obraćati javnosti, a svoje političke stavove iznosiće javno.

"Posle ovog mog slučaja, jasno je da se nalazimo u stanju evroatlanskog jednoumlja i da nije dozvoljeno drugačije mišljenje i političko djelovanje bez posljedica, što je suprotno osnovnim demokratskim principima“, zaključuje Jušković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније