Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J. [ Mina ]

11. 08. 2024. 18:08 >> 18:08
Čitaj mi:

OSUDILI VERBALNI NAPAD

MERS: Nećemo tolerisati ugrožavanje bezbjednosti radnika

Ministarstvo ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera osudilo je verbalni napad na nadzornike Službe zaštite Nacionalnog parka Prokletije, koji se dogodio dok su kontrolisali teren u mjestu Bor Koljenovića.

Iz MERS-a su kazali da takvi incidenti predstavljaju direktan udar na bezbjednost zaposlenih i ometaju napore da se očuva i zaštite prirodna bogatstva Crne Gore.

„Upoznati smo s tim da je ovaj slučaj prijavljen nadležnim organima i vjerujemo da će policija brzo reagovati, kako bi počinioci bili identifikovani i adekvatno procesuirani”, navodi se u saopštenju MERS-a.

Iz tog Vladinog resora su poručili da neće tolerisati bilo kakav oblik nasilja ili ugrožavanja bezbjednosti radnika.

„U saradnji s nadležnim organima preduzećemo sve potrebne korake kako bismo osigurali da počinioci ovog incidenta budu identifikovani i procesuirani u skladu sa zakonom”, kazali su iz MERS-a.

Iz tog Vladinog resora su kazali da nadzornici posvećeno rade na očuvanju prirodnog i kulturnog nasljeđa Crne Gore, često u teškim uslovima i suočeni s brojnim izazovima.

“Njihov posao nije samo zakonska obaveza, već i moralna dužnost prema budućim generacijama”, kaže se u saopštenju.

Iz MERS su istakli da je očuvanje prirode zajednička odgovornost svih, a poštovanje onih koji rade na njenoj zaštiti je od suštinskog značaja za ostvarenje tog cilja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније