Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

09. 08. 2024. 16:51 >> 16:52
Čitaj mi:

Injac

Vatrogascima pomažu kolege iz Kolašina i iz Direktorata za zaštitu i spašavanje

Požar većih razmjera zahvatio je Dajbabsku goru i pripadnicima naše Službe pomažu i kolege iz Kolašina, ali i iz Direktorata za zaštitu i spašavanje čiji avion je angažovan ovom prilikom. Ono što je važno je da smo uspjeli da zaštitimo kuće u podnožju i ukoliko stanje ostane ovakvo, požar će u najkraćem roku biti lokalizovan. Hvala brojnim sugrađanima koji su nam pritekli u pomoć, ne samo danas, već tokom prethodnih nekoliko nedjelja, kazala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Ona je ovom prilikom još jednom uputila apel svima da svojim ponašanjem doprinesu smanjenju rizika od nastanka požara i podsjetila da je na snazi zabrana paljenja vatre na otvorenom prostoru.

“Apelujem na sve građane da se sa najvećim stepenom ozbiljnosti odnose prema ovakvim situacijama, a da svojim ponašanjem utiču na smanjenje rizika od nastanka požara“, kazala je Injac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније