Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

05. 08. 2024. 18:08 >> 18:10
Čitaj mi:

PEJOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE

"Gusinje može postati jedan od najboljih primjera održivog razvoja"

Gusinje sa svojom okolinom predstavlja jedan od djelova Crne Gore sa najvećim potencijalima za razvoj. Kao malo gdje u Crnoj Gori, na prostoru vaše opštine nalaze se brojne prirodne ljepote sa izuzetnim mogućnostima za razvoj turizma, saopštio je potpredsjednik Skupštine Crne Gore Boris Pejović u čestitki povodom obilježavanja 5. avgusta - Dana opštine.

"Gusinje sa svojom okolinom predstavlja jedan od djelova Crne Gore sa najvećim potencijalima za razvoj. Kao malo gdje u Crnoj Gori, na prostoru vaše opštine nalaze se brojne prirodne ljepote sa izuzetnim mogućnostima za razvoj turizma. Tako, planinski lanac Prokletija postaje sve prepoznatljivija destinacija ne samo za strane posjetioce, već i za građane Crne Gore koji nanovo otkrivaju ovaj dio naše države. Uz još bolje infrastrukturno povezivanje Gusinja sa ostatkom Crne Gore i regionom, Gusinje može postati jedan od najboljih primjera održivog razvoja u našoj državi", istakao je Pejović. 

Naglašava da valorizacija resursa gusinjskog kraja mora biti prioritet, kako državne, tako i lokalne vlasti.

"U Skupštini Crne Gore, imaćete pouzdanog partnera u tom poduhvatu, a ne treba zaboraviti ni značajnu ulogu naše dijaspore rodom iz Gusinja koja takođe doprinosi razvoju regiona iz kojeg potiče. Uvjeren sam da će vaša opština nastaviti da se razvija i napreduje, čuvajući pritom svoje autentične vrijednosti i nasljeđe. Samo zajedno, kroz zajednički trud i posvećenost, možemo ostvariti sve naše ciljeve i učiniti Gusinje gradom u kojem ljudi žele da žive i rade", poručio je Pejović. 

"U to ime, još jednom upućujem čestitke povodom Dana vaše opštine, uz nadu da ćemo u godinama koje dolaze nastaviti da zajednički radimo na kontinuiranom poboljšanju uslova života i prosperitetu vaše zajednice", dodao je Pejović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније