Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Milica Đurović Stanojević, Radio CG

05. 08. 2024. 11:43 >> 11:54
2

"NEMA ODUSTAJANJA"

Bivši radnici "Košute" i danas blokiraju saobraćaj

Bivši radnici Košute i danas blokiraju saobraćaj između Cetinja i Podgorice zbog neisplaćenih zarada i nepovezanog radnog staža. Predstavnica radnika Dijana Vujović rekla je da odustajanja nema.

"Mi ćemo ostati na magistrali, jer drugog izlaza nemamo, a tražimo samo ono što nam pripada. Mi nismo na godišnjem odmoru kao Vlada, već smo prinuđeni da budemo ovdje svaki ponedjeljak. Nadamo se da će se kada se vlada vrati sa odmora pronaći neko ko će moći da nas primi kako bi pronašli rješenje", rekla je Vujović.

Bivši radnik Nikola Pavićević je rekao da i oni imaju pravo da protestuju kao i drugi građani, a da im se to pravo uskraćuje.

"Sada imamo više ministara nego u Americi, a niko nema da nas primi. Na drugoj strani građanima Crmice je dozvoljeno dva sata, a nama su skratili na pola što je neshvatljivo", naveo je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније