Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ Mira Rovčanin, Radio CG ]

25. 07. 2024. 14:35 >> 14:35
2

deponija mislov do

Kovačević: Sumnjamo da je požar podmetnut

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević je na današnjoj sjednici Skupštine opštine saopštio da osnovano sumnja da je požar na deponiji Mislov do podmetnut. O tome je, kako je kazao, obavijestio i policiju.

"Čitave prošle godine i ovo do sada u ovom dijelu ljeta, kada su bile mnogo veće temperature i da tako kažem, mnogo veći požarni potencijal, nijesmo imali požare na deponiji, a da smo ga imali upravo u ovome periodu kada su temperature niže i u toku noći nakon što je padala kiša i tako dalje. Dakle, imam osnovane sumnje da je moguće da je u pitanju ljudski faktor, zato smo, osim ovih aktivnosti koje naše službe redovno preduzimaju, o vome obavijestili, naravno, i policiju, koja će preduzeti dalje korake", kazao je Kovačević.

Kazao je i da poklapanja sa poličkim dešavanjima u zemlji vjerovatno nijesu slučajna.

"Imamo neke sumnje koje ukazuju na to da je kao i u slučaju Brda Gorica u pitanju ljudski faktor, a poklapanje svega toga sa izvjesnim političkim dešavanjima u Crnoj Gori vjerovatno nije slučajno, ne želim ništa da tvrdim definitivno, ali to je na osnovu nekog osjećaja i celokupne situacije i praćenja ovog samog problema", kazao je Kovačević.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније