Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

25. 07. 2024. 13:32 >> 13:33
Čitaj mi:

mpni

Rekonstruiše se škola na Vidrovanu

Ministarka prosvjete nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović, obišla je JU OŠ „Ivan Vušović“, Vidrovan u Nikšiću, na kojoj se izvode radovi na rekonstrukciji krova, kao i zamjena unutrašnje i spoljašnje stolarije, rekonstrukcija toaleta i potpuna zamjena elektroinstalacija, saopštili su iz tog resora.

Vrijednost radova je preko 400.000 eura, a projekat se realizuje se zahvaljujući donaciji Ministarstva odbrane Sjedinjenih Američkih Država, kroz program humanitarne pomoći, a uz podršku Ambasade SAD u Crnoj Gori.

"Zahvaljujući realizaciji ovog projekta, naši najmladji, njih preko 300, će novu školsku godinu početi u mnogo boljim uslovima. Kao što smo i obećali, nastavljamo ulaganje u obrazovnu infrastrukturu, vodeći računa o ravnomjernom razvoju svih djelova Crne Gore, s namjerom da svako dijete ima pravo na obrazovanje”, naglasila je ministarka tokom posjete JU OŠ „Ivan Vušović“ na Vidrovanu u opštini Nikšić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније