Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

20. 07. 2024. 22:55 >> 22:55
Čitaj mi:

nijesu ispunjeni zahtjevi

Crmničani sjutra blokiraju Sozinu na tri sata

Mještani Crmnice ponovo će sjutra blokirati saobraćaj kod tunela Sozina od devet do 12 sati.

Blokada je ponovljena jer nije došlo do ispunjenja njihovih zahtjeva, odnosno izglasavanja izmjena Zakona o putevima koji predviđa besplatan prolazak kroz tunel za stanovnike barske opštine koji žive sjeverno od rampe.

Podsjetimo, grupa građana Crmnice ranije je reagovala, kako su naveli u saopštenju tada dostavljenom medijima, na manipulacije i nastojanja da se u javnosti njihov protest ispolitizuje, podsjećajući da su se Crmničani ujedinili upravo kako bi poručili da u njihovoj priči nema mjesta politici.

“Na Trinaestojulski protest nismo pozivali nikog iz političkog života, niti ćemo u buduće to činjeti, a ko hoće da nam pruži podršku neka glasa u Skupštini ili neka institucionalno, bilo na Opštinskom nivou ili državnom, krene u rješavanje brojnih problema koji su prisutni u Crmnici i u ovom smislu očekujemo mnogo veću posvećenost Opštine Bar u narednom periodu”, poručili su tada u saopštenju dostavljenom medijima.

Tada su istakli i da su zahvalni političkim partijama koje se zalažu i za rješavanje njihovog problema i dodaju da očekuju od svih političara i vlasti i opozicije da ih podrže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније