Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Iva Perović [ Radio Crne Gore ]

20. 07. 2024. 08:09 >> 08:09
Čitaj mi:

"SPORTSKI OBJEKTI" ZADOVOLJNI

Cijene na podgoričkim bazenima iste već deceniju, posjeta odlična

Da je posjeta bazenima u Podgorici odlična, kaže za Radio Crne Gore izvršni direktor sportskih objekata Aleksandar Vučković.

Vučković je kazao da su na bazenima zadovoljeni svi sanitarno-tehnički i higijenski uslovi.

"Pravili smo statistiku vezano za prihode sa bazena koje smo imali prošle godine, za broj kupača i vezano za objekat koji pruža usluge u vezi sokova i sladoleda. Uglavnom, brojke su puno bolje ove godine, nego što su bile prošle", rekao je Vučković za Radio Crne Gore.

Bazen ove godine ima kompletno nov plažni mobilijar, ističe Vučković. Takođe poručuje da mu je na prvom mjestu zadovoljstvo građana.

"Nadam se da su svi građani zadovoljni, s obzirom na sadržaje koje smo im tamo ponudili ove godine. Svima želimo da izađemo u susret i da svi budu zadovoljni", naveo je Vučković. 

Vučković navodi da je korišćenje bazena dostupno u dvije smjene, od 8 do 12 i od 14 do 19 sati.

Za sat vremena kupanja potrebno izdvojiti dva i po eura, odnosno tri eura. Cijena od oktobra iznosiće četiri eura.

"Cijene na bazenu se već deset godina nisu povećavale, ali nam je materijal koji nam je potreban za rad bazena poskupio. Tu je hemija koja se koristi u bazenu i hemijski sastav za čišćenje koje koriste naše higienčarke na bazenu", naveo je on. 

U okviru sportskih objekata funkcioniše i škola plivanja.

U planu je adaptacija bazena za obuku neplivača, zaključuje Vučković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније