Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

17. 07. 2024. 10:27 >> 10:27

BEšović

Aktivni požari na Durmitoru i u Rožajama, lokalizacija u toku dana

U Crnoj Gori aktivna su dva požara, koja bi tokom dana trebala da budu lokalizovana, kazao je za Jutarnji program, generalni direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje Miodrag Bešović. Međutim, ističe da postoji mogućnost izbijanja novih požara.

"Sa jučerašnjim presjekom nismo imali nekih većih izazova osim dva aktivna požara u rejonu Nacionalnog parka Durmitor i rejonu Grebaja kod Rožaja. Nadamo se da će danas ta dva požara biti lokalizovana i da će za sad biti stanje stabilno, ali i dalje ne može se ništa garantovati. Situacija je takve, vremenske okolnosti su takve da su požari očekivani na više lokacija. Prema našem informacionom sistemu i nekim parametarima postoji mogućnost da izbiju požari, ali mi ćemo se naravno aktivirati i funkcionisati tako da što prije saniramo te požare", kazao je Bešović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније