Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

12. 07. 2024. 14:04 >> 14:16
1

audio/video konferencijska oprema

Vlada SAD donirala Apelacionom sudu opremu vrijednu 160.000 eura

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke posjetila je Apelacioni sud Crne Gore i predsjednici ovog suda, Mirjani Popović, uručila donaciju Vlade SAD, kroz Biro za borbu protiv međunarodne trgovine narkoticima i sprovođenje zakona (INL), u vrijednosti od 160.000 eura, saopštili su iz tog suda.

Kako su kazali, donacija se sastoji od audio/video konferencijske opreme za sudnicu Apelacionog suda Crne Gore, koju opremu je Vlada SAD donirala ovom sudu kao jednom od glavnih pravosudnih partnera i korisnika INL kancelarije.

Predsjednica Apelacionog suda zahvalila se ambasadorki Rajnke na predmetnoj donaciji, ističući da će donirana audio/video konferencijska oprema visokih standarda unaprijediti efikasnost rada ovog suda putem automatskog snimanja sjednica vijeća, pretresa i drugih aktivnosti suda.

Sagovornice su istakle spremnost za dalje unapređenje saradnje Apelacionog suda Crne Gore i INL kancelarije na svim projektima od značaja za jačanje efikasnosti i transparentnosti rada ovog suda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније