Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

09. 07. 2024. 13:23 >> 13:23

MANDIĆ - MASLENIKOV

Predsjednik Skupštine primio u oproštajnu posjetu ambasadora Ruske Federacije

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić primio je danas u oproštajnu posjetu Vladislava Maslenikova, ambasadora Ruske Federacije u Crnoj Gori.

Mandić se, kako navode u saopštenju, Maslenikovu zahvalio na predanom radu tokom trajanja ambasadorovog mandata u našoj zemlji, tokom kog se trudio da, u najboljoj volji, održi što bolje odnose između Crne Gore i Ruske Federacije.

Sagovornici su se saglasili da naše dvije zemlje imaju veliku zajedničku istoriju i da ih je u prošlosti krasilo tradicionalno prijateljstvo, vjerujući da će u budućnosti ti odnosi biti mnogo bolji nego što su to danas. 

U tom kontekstu, predsjednik Mandić je naglasio da se zalaže za mir i stabilnost u Crnoj Gori, ali i u regionu i svijetu, te na kraju sastanka ambasadoru Maslenikovu poklonio sliku zavjetne kapele Petra II Petrovića Njegoša na Lovćenu koja, kako je rekao predsjednik, predstavlja simbol okupljanja naroda Crne Gore, dok je ambasador Skupštini Crne Gore poklonio reljef-sliku Kremlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније