Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

20. 06. 2024. 12:18 >> 12:26

saopšteno iz kccg

Tri pacijenta sa Cetinja trenutno van životne opasnosti

Tri pacijenta koja su primljena u Klinički centar Crne Gore nakon eksplozije na Cetinju su efikasno zbrinuta i trenutno su van životne opasnosti, saopšteno iz te ustanove.

Kako su kazali, pacijenti su primljeni sa teškim povredama donjih ekstremiteta, stomaka, vrata, grudnog koša i male karlice.

"Svi pacijenti su pod budnom pažnjom timova KCCG. Shodno Zakonu o pravima pacijenata, bliže detalje ne možemo saopštiti", poručili su iz KCCG-a.

Podsjetimo, dvije osobe stradale su u eksploziji koja se jutros oko 9 sati dogodila kod Sportskog centra na Cetinju.

Javni servis saznaje da su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, dok se Uprava policije oglasila zvanično sa saopštenjem navodeći da su tri osobe povrijeđene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније