Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A Plus [ M.V. ]

19. 06. 2024. 14:10 >> 14:10

KNEŽEVIĆ

"Čitam o Masku, očito sam lekciju u Crnoj Gori slabo naučio"

Ministar pravde Andrej Milović sa svojim saradnicima iz ministarstva i rukovodstvom UIKS-a, danas je posjetio Duška Kneževića u pritvorskoj jedinici Istražnog zatvora u Spužu.

Prema saopštenju Kneževićevog advokata Marka Ivanovića upućenom medijima, navodi se da se ministar Milović prilikom ove posjete najviše interesovao za uslove i za tretman koji Duško Knežević ima u UIKS-u.

Posebno ga je zanimalo da li je ćelija renovirana i ugrađeni aparati za normalno funkcionisanje.

Interesantan detalj, prilikom izlaska iz ćelije, je komentar ministra Milovića koji je listao knjigu Voltera Ajzaksona o Ilonu Masku: “Znači, čita se Mask?“.

Na to mu je Knežević odgovorio: “Moram, jer sam očito lekciju u Crnoj Gori slabo naučio“, na šta je ministar Milović reagovao: “To je odlično, čovjek se uči dok je živ!“.

I tako je posjeta završena

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније