Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

07. 06. 2024. 15:34 >> 09:47
1
Čitaj mi:

ozbiljan rast

Odličan rezultat: Portal RTCG zabilježio 3,8 miliona posjeta u maju

Portal RTCG nastavlja da bilježi sjajne trendove. Prema podacima Similarweba, u maju posjeta našem portalu iznosila je 3,8 miliona.

Kako pokazuju podaci tog sajta, Portal RTCG bilježi 3,8 miliona posjeta u maju, što je značajan rast u odnosu na mjesec ranije. 

U aprilu ove godine, portal je bilježio posjetu od 2,9 miliona, što govori da je u pitanju rast od skoro milion. 

Interesantno je da na osnovu ovih podataka dosad najčitaniji portal bilježi konstantan pad. 

Kako smo i ranije pisali, Televizija Crne Gore je, prema podacima Crnogorskog Telekoma i IPSOS-a, u maju imala ukupan rast šera od 2,8 odsto i bila je najgledanija. 

Portal RTCG odnedavno je i redizajniran, a tu su i društvene mreže Javnog servisa, koje bilježe sve veći broj pratilaca.

Posebno raduju nedavna istraživanja Digitalnog forenzičkog centra (DFC) i Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) po kojima se Javnom servisu Crne Gore najviše vjeruje.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније