Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

04. 06. 2024. 14:36 >> 14:36

ZA 2023. GODINU

Savjet RTCG usvojio Izvještaj o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza

Na sjednici Savjeta RTCG usvojen je Izvještaj o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza za 2023. godinu.

Revizorska kuća MV Konsat je dala pozitivno mišljenje bez rezervi na prikazane finansijske izvještaje za 2023. godinu.

Revizorka Ilinka Vuković je istakla da je njihova kuća radila reviziju i za 2021. godinu te da se iz tog razloga i u izvještaju za 2023. godinu osvrnula na preporuke koje su date prije dvije godine, te da je zadovoljna načinom na koji su ove preporuke realizovane.

Revizorka se osvrnula i na ključna revizorska pitanja koja je istakla u svom izvještaju a tiču se izgradnje zgrade za zaposlene i korekcije odloženog poreza u skladu sa MRS 8.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније