Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

31. 05. 2024. 15:34 >> 15:34
Čitaj mi:

Karadžić

Još jedan nedopustivi propust uprave FK Sutjeska

Potpredsjednik Mladih Evrope - omladinske organizacije Pokreta Evropa sad Milivoje Karadžić kaže da je nedopustivo da zbog nepojavljivanja predstavnika kluba, pjetlići FK Sutjeska nijesu bili u mogućnosti da odigraju utakmicu za koju su se naporno spremali i trenirali i zbog toga službenim rezultatom izgubili 3:0.

"Kao neko ko je proveo godine u mlađim kategorijama FK Sutjeska trenirajući na istim terenima mogu da razumijem stepen nepravde koji osjećaju. Zabrinjavajuće je što ovo nije izolovan incident čiji je uzrok uprava kluba, već sada nakon drugog puta postaje poražavajuća praksa. Važno je napomenuti da je na isti način, nepojavljivanjem predstavnika kluba, ranije bila uskraćena šansa pionirima koji su danas izborili učešće u Prvoj ligi za pionire, kojima ovim putem čestitam", kazao je Karadžić.

Kako je dodao, klub narede sezone neće igrati evropska takmičenja što ovu sezonu svrstava u najlošiju od 2016. godine. Novac koji dolazi od evropskih takmičenja je izuzetno bitan za funkcionisanje kluba koji se već sad nalazi u problemima, jer igračima kasni plata više od 25 dana.

"Sport kao društveni faktor zbližava mlade sličnih interesovanja, uvodeći u život mladih koncept fer pleja i timskog duha. Zato je ovo poražavajući događaj za ukupne društvene prilike u našem gradu. Stoga upućujem apel da se problemi kluba koji je brend grada pod Trebjesom ne uzimaju olako i ne stavljaju po strani, jer je stanje već sada alarmantno i zahtjeva ozbiljan pristup", naveo je Karadžić.

Podsjećamo, Fudbalski klub Sutjeska, nije imao predstavnika u Igalu na utakmici baraža za popunu Prve pionirske lige Crne Gore, 23. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније