Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

14. 05. 2024. 20:50 >> 21:14
Čitaj mi:

IZVJEŠTAJ O RADU

Opština Bar osnovcima obezbijedila obrok i školski pribor

Četiri subvencije Opštine Bar namijenjene su učenicima osnovnih škola, a odnose se na neformalno obrazovanje, školski obrok, članarine u sportskim klubovima i kupovinu školskog pribora.

Za što je Opština Bar raspodijelila je sredstva u ukupnom iznosu od 119.960 eura, piše u izvještaju o radu ove opštine. 

Govoreći o radu lokalne uprave u protekloj godini, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević je istakao da su im prioritet su bili kapitalni projekti, posebno u oblastima saobraćajne infrastrukture, vodosnabdijevanja, uređenja javnih površina, parkova, zelenih površina, kao i razvoja turističkih potencijala.

„Grad Bar je potvrdio da je grad koji se uravnoteženo i stabilno razvoja, čija infrastruktura sve više prilači investicije ali i turiste, međutim, razvoj nas nije omeo da mislimo i o životu svakog čovjeka, sugrađanina, čemu poklanjamo posebnu pažnju. Uvjeren sam da ćemo na tom poslu svi biti partneri jer je dužnost svih nas ista i jednaka, da služimo interesu Bara i svakog čovjeka u ovom gradu.“ zaključio je Raičević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније