Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B. [ Mina ]

10. 04. 2024. 13:50 >> 13:51
Čitaj mi:

MANDIĆ - SMIT

Dobra saradnja sa Vestministerskom fondacijom od izuzetne važnosti

Dobra saradnja sa Vestministerskom fondacijom za demokratiju (VFD) izuzetno je važna za Skupštinu Crne Gore, kazao je predsjednik parlamenta Andrija Mandić na sastanku sa izvršnim direktorom VFD-s Antoni Smitom.

Mandić je Smita upoznao sa aktuelnom političkom situacijom, navodeći da je 28. saziv parlamenta za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate koji su, kako je kazao, bili nedostižni za brojne prethodne sazive.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Smit je čestitao Mandiću na zalaganju koje je evidentno i izuzetno važno za rad i rezultate koje postiže parlament.

„Komentarišući rezultate koje je postigao 28. saziv Skupštine, Smit je istakao da se oni mogu vezati za političko liderstvo i viziju zajedništva Mandića“, kaže se u saopštenju.

Smit je istakao da vjeruje da će se napredak nastaviti istim tempom i da će Crna Gora ostvariti svoj ključni spoljnopolitički cilj - pristupanje Evropskoj uniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније