Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

15. 03. 2024. 18:37 >> 18:37
Čitaj mi:

UČESTVUJU MLADI OD 15 DO 30 GODINA

Otvoren konkurs za najbolju preduzetničku ideju u Baru

Opština Bar pozvala je sve koji imaju od 15 do 30 godina, a koji žele da iskažu svoju kreativnost i preduzetnički duh da učestvuju na konkursu Hakaton „Najbolja preduzetnička ideja“ na teme turizam i inovativna rješenja u lokalnoj zajednici.

Hakaton - ,,Najbolja preduzetnička ideja” organizuje Opština Bar u saradnji sa Biznis start centrom.

"Za učešće na Konkursu potrebno je da mladi, pojedinačno ili u timu koji broji najviše pet članova, u kratkom video filmu predstave sebe i svoju preduzetničku ideju, da navedu kako se ta ideja može realizovati, kome će ona koristiti i zašto je treba podržati. Ideja treba da bude primjenjiva u lokalnoj sredini, a video snimci se šalju na e-mail mladi@bar.me, a rok za slanje je do 04.04.2024. godine u 23.59 sati", precizirano je u saopštenju.

U Biznis start centru Bar 2. aprila od 9. do 14 sati biće održan Info dan kako bi podržali mlade u pripremi biznis ideja dok će prezentacije biznis ideja u formatu video sadržaja pred članovima žirija biti održana 9. aprila u velikoj Sali Opštine Bar.

"Dodatne informacije o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na Konkurs mogu se dobiti svakog radnog dana od 07-15 sati u Sekretarijatu za sport i mlade (kancelarija broj 207), putem mejla mladi@bar.me ili putem broja telefona broj 030/301-487", zaključuju u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније