Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J. [ RTV Cetinje ]

02. 03. 2024. 20:33 >> 20:50

U PONEDELJAK

Radnici “Košute” najavili novu blokadu puta

Radnici nekadašnje fabrike IMO ”Košuta” najavljuju da će u ponedjeljak 4. marta u 11 sati, na 60 minuta, blokirati saobraćaj na putu Cetinje – Podgorica.

Prethodno, okupiće se ispred zgrade Prijestonice Cetinje u deset sati odakle će u povorci krenuti ka Kruševom ždrijelu.

Kako prenosi RTV Cetinje, na protestu održanom u prošli ponedjeljak nekadašnji radnici Košute su poručili da će svakog ponedjeljka na sat vremena blokirati saobraćaj, sve dok im se neko ne obrati.

Radnici Košute traže i povezivanje radnog staža i devet neisplaćenih zarada koje su 1996. godine uredno prijavili na dan stečajnog postupka. Radi se o iznosu od oko 2 miliona eura, a broj radnika koji su ostali neisplaćeni nije precizan jer su neki od njih u međuvremenu preminuli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније