Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 02. 2024. 13:59 >> 14:04

PODGORICA

Otvoreno državno takmičenje za srednjoškolce

Državno takmičenje za srednjoškolce otvoreno je danas na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Učestvovala su 323 učenika iz 37 srednjih škola.

Državno takmičenje je svečano otvorila ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić- Stojanović.

Direktor Ispitnog centra Miloš Trivić poručio je da će Ispitni centar i  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija zajedničkim snagama raditi na unapređivanju uslova za obrazovanje mladih ljudi.

“Sigurni smo da postoji veliki broj djece koji i dalje pronalaze oblast u kojoj će iskazati svoj puni potencijal, a zadatak svih nas je da im to omogućimo na najbolji mogući način, jer znanja i vještine koje učenici usvoje i razviju sada, postaju temelj na kojem se grade sve životne vrijednosti”, istakao je Trivić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније