Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

22. 01. 2024. 08:53 >> 09:03

HUMANOST NA DJELU

Za dva dana prikupljeno više od 10. 000 eura za malenog Žarka 

Građani su za dva dana prikupili novac koji je bio potreban da četvorogodišnji Žarko Lakićević iz Kolašina počne da se liječi, saopšteno je sa platforme humanost.com.

Ovaj četvorogodišnji dječak ima dijagnozu iz spektra autizma – F84, a za njegov odlazak na zakazano liječenje, odnosno put, smještaj, ljekove, životne troškove, za 48 sati prikupljena su sva potrebna sredstva putem platforme humanost.com.

“Žarkova majka navodi da je ovaj mali dječak već ostvario napredak odlaskom na kliniku gdje sada ponovo treba da se liječi, ali da je porodica sada finansijski isrcpljena, a takva putovanja iziskuju velika sredstva, budući da Žarko ima još dvoje braće i sestara koji moraju biti zbrinuti, zbog čega su se i obratili za pomoć”, navodi se u saopštenju.

Kako kažu, čim su dobili dokumentaciju, platforma humanost.com pokrenula je akciju za malenog Žarka koji će sada, zahvaljujući velikom odzivu humanih ljudi, otputovati na liječenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније