Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B. [ Media Biro ]

01. 01. 2024. 08:20 >> 09:55

DOČEK UZ LEPU BRENU

Novogodišnji spektakl u Baru, oboreni rekordi

Bar je bez konkurencije u Crnoj Gori uz najbrojniju publiku, oko 30.000 posjetilaca svih generacija, zajedno sa Lepom Brenom dočekao Novu 2024. godinu, na platou ispred Sportske dvorane Topolica. Brena je sinoć oborila i rekorde posjećenosti Novogodišnjih koncerata u Baru koji se organizuju na otvorenom.

Zvijezda Balkana koja opstaje na vrhu muzičke scene preko 40 godina u izjavi za Media Biro pozdravila je sve koji su došli na koncert.

"Pozdravljam sve koji su došli da sa nama uđu u Novu godinu, veselo, raspoloženo. Da im poželim dobro zdravlje, ispunjenje svih njihovih želja, da večersa budemo srećni i pošaljemo predivnu poruku ljubavi, radosti, mira iz Bara", istakla je Lepa Brena.

U 23.00 sata na bini je dočekana ovacijama publike, a oduševljenje nije jenjavalo u naredna dva sata. Koncert je započela hitom ‘Boliš i ne prolaziš“, zatim su usledili ‘Srećna žena’, „Kao nova“, „Uđi slobodno“…

U Baru u publici bio je region u malom, ali i gosti iz zapadne Evrope, Rusije, Ukrajine, Turske.

Zadovoljni su bili gosti, a razlog za zadovoljstvo imaju i domaćini. Bar je bez konkurencije organizovao spektakl u Novogodišnjoj noći. Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević kazao je za Media Biro da su opravdana očekivanja.

"Definitivno se potvrđuje da Bar raspolaže sa sjajnim potencijalima. Do sada smo se pokazali prilikom organizacije proslave Dana nezavisnosti, ali do sada nismo imali ovakav doček Nove godine. Večeras se potvrdilo da Bar jeste centar Crne Gore, da ovdje na platou ispred Sportske dvorane “Tolopica” je preko 20.000 ljudi, da Brena zabavlja sve generacije od sedam do 77 godina. Potvrdili smo da Bar postaje mjesto dobrog provoda, i na tome ćemo i u narednom period raditi - da potvrdimo taj epitet koji smo uspjeli izgraditi u narednom period", kazao je Dušan Raičević.

Predsjednik Opštine Bar je sugrađanima i gostima jeste dobro zdravlje I porodični mir.

"To su univerzalne vrijednosti kojima svi težimo. Želim da vjerujem da će 2024. godina biti godina sa manje izazova, nego što je bila prethodna i da ćemo se svi radovati porodičnim dostignućima i sitnim malim radostima", istakao je Raičević.

Sredstva od vatrometa u Baru ove godine biće utrošena za projekat izgradnje Pet - parka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније