Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 12. 2023. 12:51 >> 12:51

"BUDI HUMAN"

Velimiroviću uspješno završena transplantacija bubrega

Stefanu Velimiroviću uspješno je završena transplantacija bubrega, i on je konačno dobio šansu za novi život, saopšteno je iz Fondacije "Budi human".

Za Stefana Velimirovića iz Podgorice je, posredstvom Fondacije "Budi human", prije više od godinu dana prikupljeno skoro 80 hiljada eura, kako bi se ovaj mladi momak, koji je najljepše godine proveo na dijalizama zbog otkazivanja bubrega, operisao.

Lista čekanja je bila neizvjesna i duga, ali, najradosnija vijest je najzad i stigla: Stefan je transplantiran, oporavlja se dobro i otvorio je vrata svog novog života!

"Prošle godine uložena je ogromna energija, kako Fondacije, tako i humanih ljudi, subjekata, organizovane su humanitarne akcije, koncerti, ujedinili smo se kako bismo pomogli mladom Stefanu. Vijest da je konačno transplantiran je njegova, ali i naša pobjeda“, saopštio je osnivač Fondacije, Goran Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније