Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М.

10. 10. 2023. 16:46 >> 18:20

POTPISAN SPORAZUM

Poštari prekidaju štrajk, postignut dogovor

Štrajkački odbor Pošte Crne Gore prihvatio je ponudu Uprave Pošte Crne Gore o povećanju zarada u iznosu od 100 do 130 eura i od sjutra prekidaju štrajk.

Na sastanku koji je danas održan potpisan je Sporazum kojim se zarade uvećavaju u zavisnosti od staža.

"Štrajk je prekinut. Sporazum podrazumjeva povišicu u neto iznosu od 100 eura za sve radnike, plaćeni dani provedeni u štrajku i mogućnost dodatnog sporazuma u martu za novo povećanje", kazao je Portalu RTCG  predsjednik štrajkačkog odbora Jugoslav Marković.

Podsjećamo, štrajk 486 radnika Pošte počeo je prošle nedjelje širom Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније